במרוצת השנים האחרונות המודעות לחומרי הגלם למטעמי עולם ולאוכל בכלל רק הולך ועולה. אם פעם היינו מגיעים הביתה וחושבים להכין אוכל זה היה נגמר בשניצל וציפס ואם היינו ממש מתאמצים היינו מכינם קציצות או עוף עם גמבה היום המודעות הולכת ועולה אם זה בזכות מסעדות השף תוכניות הבישול סדנאות או הקלות ולקבל מתכונים מהאינטרנט ואפילו…

אנחנו זוכרים שהיינו חוזרים מבית הספר אז המאכלים היו דיי חוזרים על עצמם , לא על מנת להתלונן אלא האוכל היה נורא לא מפתיע , מה שעבר במשפחה בסה"כ או משהו שאמא למדה מחברה … אומנם טעים אם זה שניצל וציפס או קציצות ברוטב אדום או ברוטב קצת מתחכם ולא נדבר על החברים שהיו מחממים…